Menu Close
nyakkendőm - Zöld marketing

Ezért dolgozz velem

Precízitás

Az elvállaltak szerint minden esetben törekszem arra, hogy a maximumot hozzam ki magamból és ezzel segítsem az ügyfeleimet.

Elérhetőség

Az együttműködésünk során munkaidőben telefonon mindig elérhető vagyok. Emellett online írásban szinte bármikor.

Garancia

A célom az elégedett ügyfelekkel való hosszú távú együttműködés és emiatt garanciát vállalok az elvégzett munkámmal kapcsolatban.

Szerződés nélkül soha

Együttműködésünk legelején szerződésbe lefektetjük a vállaltakat. Ezzel is védve egymást a kellemetlenségektől.

Karbantartás

Az általam elkészített oldalakért felelősséget vállalok. Fellépő hibákat, problémákat a szerződés szerint minden esetben kijavítok.

Kérdezz tőlem

Állok a rendelkezésetekre kérdés esetén a megadott elérhetőségeken elérhető vagyok.

Ezzel foglalkozom

Közösségi média menedzselés: Facebook, Instagram, Youtube, TikTok, mindezek mellett igény szerint a zöld marketing eszközeivel növelhetem a környezettudatos vásárlóid számát.

Weboldalra van szükséged? Ha igen, akkor akár 24 óra alatt elkészítem neked gyors és keresőoptimalizált weboldaladat.

A jó kulcsszavakkal a tartalmad is előrébb kerülhet a keresési találatok között és így többletköltség nélkül növelhető a weboldal látogatóinak száma. Enélkül szinte láthatatlan vagy a keresőrendszerek számára. Segítek, hogy ebben is fejlődj.

Nincs időd, energiád több száz karakteres cikkek készítéséhez? Vállalom cikkek készítését, átszerkesztését és külső szerkesztői feladatokat ellátását és tanácsadást.

Ma már, ha nem vagy jelen a vállalkozásoddal a közösségi médiában, akkor az olyan mintha nem is léteznél. Segítek a közösségi média hálózatod felépítésében karbantartásában. Területek: Instagram, Youtube, Tiktok, Facebook.

Hírlevél készítése, kezelése, illetve e-mail automatizmusok és e-mail kampányok kezelése.

WordPress alapú honlapod, több közösségi oldalad van, de nincs időd a menedzselésükre? Segítek!

Meglévő honlap elemzése, kiértékelése, hibák javítása, kulcsszókutatás.

A vállalkozás zöldítés az a fajta fenntarthatósági út, amit ma már nem csak a nagyvállalatoknak, hanem a kis- és középvállalkozóknak is kötelező meglépniük.

A környezetvédelmi tanácsadás komplex szolgáltatásomat azon vállalkozásoknak, intézményeknek ajánlom, akik fenntarthatóvá, környezetbaráttá szeretnék tenni működésüket.

Kérj tőlem ajánlatot

  Feliratkozom a Zöld hírlevélre, hogy értesüljek az akciókról, új szolgáltatásokról, eseményekről.

  Tudj meg rólam többet
  Szebenyi Péter Tv
  A legnézettebb tévécsatornákon rendszeresen szerepelek.

  Szebenyi Péter vagyok környezetvédelmi tanácsadással, vállalkozás zöldítéssel és online marketing menedzsmenttel foglalkozom.

  Környezetmérnökként végeztem, az utóbbi években hatalmas szakmai tudást szereztem az online marketing piacán, szervezetfejlesztésben, kampánystratégiák meghatározásában és mindemellett egy többszörösen díjazott környezetvédelmi szervezetet vezettem 2020 végéig, a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítványt.

  Környezetvédelmi szakmai tapasztalataim segítségével elősegítem a vállalkozásod ökológiai fenntarthatóságának növelését, amit üzletileg is profitábilissá teszek, a zöld marketing eszközeivel növelve a környezettudatos vásárlóid számát.

  Referenciák
  Ahol nyomon követheted a munkám

  Kövesd figyelemmel a munkásságomat a közösségi média számos felületén.

  Linkedin

  A LinkedIn a világ legnagyobb üzleti közösségi hálózata, ahonnan a zöld marketing hírei, eszközei sem hiányozhatnak. Kövesd figyelemmel.

  Facebook zöld

  Zöld marketing Facebook oldal

  A jó öreg Facebookon is jelen van a Zöld marketing. Nemcsak üzleti oldallal, hanem kis-és középesvállalkozóknak szóló üzleti csoporttal is.

  Zöld marketing Instagram

  Az Instagramon zöld marketinget érintő kiemelt eseményeket, érdekes híreket osztok meg fényképes és rövid videós formátumban, ahol egyedi szolgáltatásaim is helyet kapnak.

  Pinterest Zöld

  Zöld marketing Pinterest

  Zöld marketing képes formában jelen van a Pinteresten. Minden kiemelt Zöld marketing blog cikk felkerül rá. Szerintem érdemes ezt is követned.