Menu Close

Seo a zöld szórólap

A zöld szórólap (SEO) eszközét a XXI. század környezetbarát megoldásának is nevezhetjük, amivel több millió fa kivágását előzhetjük meg.

Ezzel nem csak a környezetet óvjuk, hanem vállalkozásunk marketingre szánt többletköltségein is nagymértékben spórolhatunk.

„Szórólapot nem kérünk!”

Ki ne találkozott volna azzal a problémával, hogy otthonunk postaládája rogyásig tele van szóróanyagokkal, szórólapokkal. A postaláda fölé kihelyezett sokak által használt tiltó felirat ellenére is bosszantó módon megkapjuk a szórólapokat, ami gyakorta elolvasás nélkül a kukában végzi.

Bosszantóak a szórólapok

A leendő vásárlók zöme nem szereti, ellenszenvesnek gondolja a postaládába helyezett vagy utcán osztogatott szórólapokkal támadó vállalkozások reklámjait.

Seo a zöld szórólap, ami idővel örökre helyettesíti a papír alapú megoldásokat.
Seo a zöld szórólap, ami idővel örökre helyettesíti a papír alapú megoldásokat.

Miért fontos a keresőoptimalizálás?

Mindehhez csupán annyi kell, hogy online tevékenységünket, kimondottan a weboldalunkat megfelelően építsük fel. A vállalkozásod számára egy kiválóan felépített weboldal keresőoptimalizálás nélkül a mai világban mit sem ér.

Google keresősávja SEO-ra keresve.
Google keresősávja SEO-ra keresve.

A megfelelő kulcsszavak használata és minőségi tartalommal rendelkező oldalak több száz vagy ezer napi nézettséget is elérhetnek adott témában, aminek egy része leendő vagy állandó vevőkört is jelenthet a vállalkozás számára.

Zöld szórólap előnyei:

  • nincsen papírfelhasználás;
  • nincsen nyomtatási költség;
  • nincs hulladéktermelés;
  • nincsen terjesztési költség;
  • tudatós vásárlók pozitív visszajelzései.

Bízom benne, hogy a cikk tartalma sokak számára irányt adhat egy zöldebb és hulladékmentesebb marketing felé. Célom az ilyen tartalmak készítésével elhozni a fenntartható vállalkozások korát.

Ennek érdekében teljes körű honlap SEO keresőoptimalizálást és WordPress weboldal készítés teljes körű lebonyolítását vállalok.

Továbbá, ha szeretnél elmélyülni a keresőoptimalizálás világában, akkor egyedi igényekhez igazított seo audit tanfolyam is igényelhető tőlem.

Kapcsolatfelvétel a lentebb látható űrlapon.

    Feliratkozom a Zöld hírlevélre, hogy értesüljek az akciókról, új szolgáltatásokról, eseményekről.

    Bízom együttműködésünk és a környezetvédelem sikerében.