Menu Close

TikTok előadás – Internet Hungary 2022

Egy TikTok előadás, aminek a főszereplője én lehettem az Internet Hungary 2022 – üzleti konferencián, ahol mélységében bemutattam ezt a platformot.

Még évekkel ezelőtt a marketinges kollégák, a szakma viszolygott tőle:

„Veszélyes felület, lopják az adatokat, csak táncikálós, éneklős tartalom”

De ma már a szakma szinte minden ismert és ismeretlenebb képviselője próbál magának utat törni, teret ragadni a felületen több kevesebb sikerrel.

TikTok előadás: új zöld eszköz

Olyan megtiszteltetés ért az Internet Hungary szervezői felkerestek és meghívtak a Siófokon október 3-4. között megrendezésre kerülő eseményükre. Azt kérték, hogy mutassam be az üzletileg és a fiatal generációt érintő látásmód szerint a TikTokban rejlő lehetőségeket. Emellett osszam meg a tapasztalataimat is.

Én még személy szerint 2018 év végén regisztráltam, ami után egy-két videót megosztottam, de ért el nagy sikert. Viszont két évre rá ismét tettem egy próbát, aminek köszönhetően több száz ezer követőig jutottam edukatív, szemléletformáló kertészeti videóimmal.

Kattints a képre a videó megtekintéséhez.

Az előadásom telt ház mellett zajlott, ami után sok megkeresést, elismerést kaptam. Többek közt egy interjú lehetőséget is, ami a Digital Hungary honlapján jelent meg.

TikTok előadás neked is?

Ha érdekel ez a platform, és szeretnél jobban elmélyülni benne, akkor vegyél részt a TikTok kapcsán indított oktatásomon, egyedi tanfolyamomon. További részletekért kattints a gombra!

Gyakran ismétlődő kérdések

Mi az a TikTok?

Egy főként rövid videós tartalommegosztó platform, ami az utóbbi években a legdinamikusabban fejlődő platform lett a világon.

Vállalsz előadásokat, oktatásokat a TikTok használatával kapcsolatban?

Igen, teljes körű felkészítést vállalok. Részletek a honlapom TikTok fülén.