Menu Close

7 TikTok trükk és tanács a sikerhez!

Ez a 7 TikTok trükk segíthet több emberhez eljuttatni tartalmaidat az egyre népszerűbb videómegosztó közösségi platformon.

Az utóbbi évtizedekben az tapasztalható, hogy 4-5 évente megjelenik egy új közösségi platform, ami hirtelen felkapott lesz és tömegeket mozgat meg. 

tiktok-tanacs
Jó tanács: Tiktok lapuljon a telefonodon.

Magyarországon már több százezer aktív felhasználója van, ami folyamatosan csak növekszik. Emiatt sem szabad mellőzni, hiszen szinte nulla energia befektetéssel is elérhetsz több százezer embert.

Ne hagyd ki, ha vállalkozásod van!

Aki interneten hirdeti szolgáltatásait, termékeit annak komoly összegeket kell fizetnie a kiemelésekért a Facebooknak, Instagramnak. Így most ez kihagyhatatlan alkalom lehet a vállalkozóknak, cégeknek, hogy több milliós kampányköltségeket spóroljanak.

Íme 7 TikTok trükk

1. Használj 10-15 másodperc hosszúságú videókat! 

A videókészítésnél kiválaszthatunk 60 és 15 másodperces videókat, aminél az utóbbival lehet a legnagyobb „engagement-et”, avagy elköteleződést elérni.

2. Tartalmaid legyenek minőségiek! 

Érdemes átgondolni tartalmaid felépítését, mind vizuálisan, mind mondanivalóban.

3. Mindig buzdítsd a felhasználókat!

Minden esetben törekedj arra, hogy ösztönözd az embereket a videók megnézése mellett az interakcióra. Főként megosztásra, kommentelésre.

4. Figyelemfelkeltés!

Az első pár másodperc a legkritikusabb, ahol fel kell hívnod a felhasználó figyelmét. Ha a kezdet erős, akkor sokkal valószínűbb, hogy a nézők végig fogják nézni a videódat.

5. Lépj be TikTok csoportokba!

Keress más közösségi médiában TikTok csoportokat, fórumokat, ahol a videóid hivatkozását is meg tudod osztani.

6. Ismerkedj össze TikTokerekkel!

Duettezz, ismerkedj, írj rá hasonló témákban publikáló TikTokerekre és népszerűsítsétek egymást.

Tiktok Duett
A TikTok Duett osztott képernyőn történik.

7. Legyenek meghatározott időpontokban tartalmaid!

Fontos, hogy a követőid tudják mikor keressék a friss tartalmaidat. Ez is hozzásegíthet a sikeredhez.

Plusz 1 TikTok tanács

Először is azt kell meghatározni, hogy mi a célunk a TikTokon? Ezután könnyű lesz elindítani a profilunkat a felületen. Sőt, emellett a követők is tudni fogják miért kövessenek téged a platformon.

A sikeres TikTokerek olyan videókat készítenek, amelyekről tudják, hogy közönségük imádni fogja. 

Van, aki önmaga szórakoztatására használja a platformot, de van aki a figyelmet szeretné magára felhívni, vagy szolgáltatásait népszerűsíteni, de van már olyan is, aki a TikTok pénzkeresés” lehetőségei miatt ugrott neki a tartalomgyártásnak.

TikTok tartalom kategóriák:

  • éneklős;
  • zenés;
  • táncos;
  • szórakoztató;
  • vagy edukációs tartalmak.

Bármelyiket is választjátok sok sikert kívánok hozzá. Én például a személyes csatornámon a környezetvédelem és a zöld marketing népszerűsítésébe kezdtem.

Remélem, hogy a fentebb leírt 7 TikTok trükk és tanács alkalmazásával mindenki megtalálja a helyét ebben a dinamikusan fejlődő alkalmazásban.