Menu Close

Zöld hírlevél indul a vállalkozásoknak

Zöld hírlevél szolgáltatás indul környezetvédelmi hírekkel, edukációs tartalommal és nem utolsósorban zöld marketing üzleti tartalommal.

Az ingyenes hírlevél célja, hogy heti szinten összefoglalja a fontosabb zöld témákat, eseményeket, illetve kiszélesítse a lakosság, illetve vállalkozások képviselőinek a látókörét.

Zöld hírlevél
Zöld hírlevél, hogy ne maradj le a zöld hírekről!

Zöld hírlevél minden vasárnap

Fontos elmondani, hogy sok hasonló témájú hírlevél létezik már, de egyik sem annyira átfogó és független, mint a most induló hírlevél.

A meglévő heti vagy havi rendszerességgel megjelenő hírlevek a kiadó szervezet vagy hírforrás adott híreit tartalmazzák. Ettől is független lesz a Zöld hírlevél, amiben a tervek szerint megtalálható lesz minden oldal zöld témához köthető tartalmai.

Természetesen ezek minden esetben függ attól, hogy az adott szereplő hozzájárul-e tartalmainak a közléséhez.

Zöld hírlevél célja

A cél az, hogy egy helyen minden megtalálható legyen heti bontásban, ami a zöld témát érinti. A hírlevél felépítése szerint az alábbi kategóriákban lesz felosztva.

1. Környezetvédelmi hírek

Minden, ami környezet-és természetvédelem Magyarországon. Kiemelt és fontos hírek a hírlevél főbb tartalmát adja. A tartalmak a várakozás szerint az országos médiában megjelenő kiemelt cikkek gyűjteménye lesz heti bontásban.

2. Edukációs tartalmak

A környezetvédelem egyik legfontosabb eszköze a szemléletformálás, ami nem maradhat ki a Zöld hírlevélből sem. Így több hazai szervezet, illetve tanácsadók, influencerek tartalmai is szerepelni fognak a hírlevél hasábjain.

Kiemelt témák:

  • környezet-és klímabarát életmód;
  • zero waste (háztartásom hulladék nélkül);
  • kertészkedés (önfenntartás).

3. Vállalkozás zöldítés

A társadalom edukációja mellett kiemelten fontos a kis-és középvállalkozók, illetve nagyvállalatok edukációja. Emiatt sem hiányozhat a hírlevél tartalmából a fenntartható működést elősegítő szakmai tartalmak. Ezen okok miatt a Zöld marketing blog tartalma kiemelt szerepet fog betölteni ebben a harmadik kategóriában.

Iratkozz fel a Zöld hírlevélre!

Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor az alábbi feliratkozási űrlapot kitöltve pár kattintásból feliratkozhatsz a hírlevélre.

* Kötelező kitölteni

Hírlevél üzemeltetője

A hírlevelet létrehozta és szerkeszti, Szebenyi Péter, környezetmérnök, online marketing szakember. További részletek a hírlevél honlapján: zoldhirlevel.hu