Menü Bezárás

Keresőoptimalizálás (Seo)

azon válallkozásoknak, akik szeretnék elérni az ügyfeleiket.

Érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

A keresőoptimalizálás (SEO) 2021-ben is egy kiemelt marketing eszköz, aminek a segítségével az ügyfelek könnyedén rátalálhatnak szolgáltatásainkra.

A jó kulcsszavakkal a tartalmad is előrébb kerülhet a keresési találatok között és így többletköltség nélkül növelhető a weboldal látogatóinak száma. Enélkül szinte láthatatlan vagy a keresőrendszerek számára. Segítek, hogy ebben is fejlődj.

A keresőoptimalizálás (SEO) szolgáltatásom címszavakban:

 • igényfelmérés;
 • kulcsszókutatás;
 • SEO audit;
 • keresőoptimalizálás;
 • linképítés;
 • Google eszközök ismertetése;
 • SEO szövegírás;
 • Youtube SEO.
marketing monitor

Keresőoptimalizálás (seo) elemei

SEO audit

Az audit az alapja annak, hogy elkezdjük a közös munkát. Minden esetben fel kell mérni a meglévő vagy készülőben lévő oldalad fejletségi állapotát, hiányosságait. Ellenőrizni kell a Google Seach Console adatokat, a weboldal betoltási sebességét, rámutató linkeket, illetve minden más keresőoptimalizálási tényezőket.

Mindezek után tudok segíteni neked, illetve a vállalkozásodnak, hogy jobb eredményeket érjen el a Google találati listáján.

Technikai SEO

A technikai seonak a fontossága elengedhetetlen a mai világban. Valahogy úgy lehetne jelemezni, mint a házak építésénél az alapozást. Ennek elmulasztása rengeteg hibát eredményezhet a weboldalad Google általi meghatározásában. Fontos, hogy a megfelelő strukturában építsd fel az oldaladat, hogy a Google keresőrobotai értelmezni tudják a tartalmadat, célajidat. Ezek után tudja rangsorolni és akár a találati lista elejére is helyezni a weboldalon található tartalmakat (szolgáltatás, termék).

A folyamatosan fejlődő keresési rendszerek megfelelően felépített és tartalmilag is helytálló weboldalakat igényelnek. Ebben is segítséget tudok nyújtani igényeid szerint. További részletek a Technikai SEO audit szolgáltatásom oldalán.

Oldalon belüli (On page) SEO

A weboldalunk felületén “házon belül” való keresőoptimalizálási tevékenységet jelenti, aminek tartalmaznia kell::

 • megfelelő URL megadását (Uniform Resource Locator);
 • megadott témával foglalkozó pontos oldal címet (page title);
 • az adott oldalra vonatkozó fő kulcsszót (keyword);
 • fontosság szerinti címsorokat (h1, h2, h3, estlegesen h4);
 • az oldal meta leírását (meta description);
 • az adott oldallal és kulcsszóval összhangban lévő szövegezett tartalmat (contant);
 • az oldalon használt képek nevét, leírásait (alt text, image title).

Kulcsszókutatás

Határozd meg mivel szeretnél foglalkozni és ezek után adott témában fel kell kutatnod azokat a kulcsszavakat, amikből keresőoptimalizált tartalmaidat készíted el az oldalad felületeire. Ha eltanulod a kulcsszókutatás csínját-bínját, akkor talán örökre véget vethetsz az ihlettelenségnek, sőt olyan cikkeket írhatsz, amikre tényleg nagy igény van.

SEO szövegírás

A Google szabályai szerinti SEO szövegírás, megadott témában, szakmai kutatással, konkurencia elemzéssel, több ezer karakteres szövegek készítése.

Oldalon kívüli (Off-page) SEO

Olyan tevékenységre utal, amelyeket a webhelyünkön kívül hajtanak végre, viszont ennek ellenére hatással vannak az oldalunkra.

Backlinkek – avagy a ránk mutató weboldalak

A weboldalunkra mutató linkek összeségét mutatja meg, amikor visszacsatolásokat kapsz más oldalaktól a tartalmaddal kapcsolatban. Nem minden oldal jó oldal, hiszen minden weboldalnak megvan a saját értéke és egy rossz értékkel biró weboldal ránk mutató linkje ronthat az oldalunk keresőmotor általi megitélésén. 

Linképítés

Megfelelő linképítés segítségével nővelhetjük weboldalunk hitelességét a böngészőmotorok szemében. 

Lokális SEO

Ma már arra is van lehetőség, hogy a vállalkozásod helyszínének a segítségével lokálisan érjük el a célpiacodat.

Google eszközök

A Google által biztosított keresőoptimalizálási eszközök bemutatása használat közben, igény szerinti oktatása. Ilyen eszközök a Google Analytics, Google Search Console, Google Ads, Google Adsense.

Youtube SEO

A Google böngészője után a Youtube keresője büszkélkedik a legtöbb felhasználóval. Így hát nem mindegy milyen formában, milyen körítésben, milyen kulcsszavakat használunk tartalmaink népszerűsítésére.

SEO karbantartás

Lehetőség van igényelni tőlem folyamatos vagy időszakos SEO karbantartást, aminek lényege, hogy igény szerint monitorozom a weboldaladat keresve a fellépő hibákat.

Keresőoptimalizálás (SEO) előnyei

Keresőoptimalizálás alapjai

Több oldallátogató / több ügyfél

Megfelelően felépített és tartalmilag is helytálló keresőoptimalizált weboldallal – organikusan is – elérhetjük a kívánt célcsoportot.

Hatalmas hirdetési összegeket spórolhatunk vele

Egy gyors weboldal és megfelelő kulcsszókutatás után felépített keresőoptimalizált weboldal tartalom segítségével a Google találati lista elejére is kerülhetünk.

Hosszú távú befektetés

A keresőoptimalizálás sikeressége legtöbb esetben nem az egyik napról a másikra történik, de segítségével hosszú távon a Google találati listája elejére kerülhetünk a saját témánkban. 

Keresőoptimalizálás (SEO) tanácsadás

A keresőoptimalizálás tanácsadás komplex szolgáltatásomat azon vállalkozásoknak (KKV) ajánlom, akik a Google találati listája első oldalára akarnak kerülni. További részletek a Keresőoptimalizálás tanácsadás oldalamon.

seo-diagram

További tudnivalók

A keresőoptimalizálást sokan csak mozaik szóként ismerik, mint SEO. Kibontva egy angol nyelvű fogalom Search Engine Optimization -t jelenti. A keresőóriás által felépített rendszer segítségével a Google böngésző felhasználói, leendő vagy meglévő ügyfeleink könnyedén tudnak ránk találni adott kulcsszavak alapján.

Egy megfelelően keresőoptimalizált weboldal segítségével akár 0 forint hirdetési költséggel is számtalan felhasználóhoz is eljuthatunk. Ehhez arra van szükségünk, hogy megfelelően építsük fel, optimalizáljuk honlapunkat.

Keresőoptimalizálás (seo) 2021 Ár

Az árajánlat minden esetben egyedi elbírálással történik, amit meghatároz a keresőotpimalizálási munkálatok nagysága és összetettsége.

A munkafolyamat tematikája:

 • keresőoptimalizálási audit;
 • technikai seoval kapcsolatos esetleges hibák javítása;
 • kulcsszókutatás a tartalom javítására, illetve újabb tartalmak elkészítéséhez;
 • meglévő backlinkek javítása, esetleges módosítása;
 • linképítés igény szerint az adott honlappal kapcsolatban.

A munkafolyamatokba minden esetben bevonásra kerül a megrendelő, hogy az adott témával kapcsolatban a legmegfelelőbben keresőoptimalizált weboldal és tartalom jöjjön létre.

Az eredményekhez idő kell!

Fontos tudni, hogy a keresőoptimalizálásnak a hatásai nem egyik napról a másikra figyelhetőek meg. Sokszor hónapok kérdése is, de előfordulnak szerencsés esetek is, amikor az eredmények hamarabb érkeznek. Ez utóbbi attól függ, hogy milyen erős a mezőny az adott témában, szolgáltatásban.

Ajánlatkérő űrlap

  Feliratkozom a Zöld hírlevélre, hogy értesüljek az akciókról, új szolgáltatásokról, eseményekről.

  Referenciák