Menü Bezárás

Keresőoptimalizálás (Seo)

azon válallkozásoknak, akik szeretnék elérni az ügyfeleiket.

Érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

A keresőoptimalizálás (SEO) 2021-ben is egy kiemelt marketing eszköz, aminek a segítségével az ügyfelek könnyedén rátalálhatnak szolgáltatásainkra.

A jó kulcsszavakkal a tartalmad is előrébb kerülhet a keresési találatok között és így többletköltség nélkül növelhető a weboldal látogatóinak a száma. Enélkül szinte láthatatlan vagy a keresőrendszerek számára. Segítek, hogy ebben is fejlődj.

A keresőoptimalizálás (SEO) szolgáltatásom címszavakban:

 • igényfelmérés;
 • kulcsszókutatás;
 • SEO audit;
 • keresőoptimalizálás;
 • linképítés;
 • Google eszközök ismertetése;
 • SEO szövegírás;
 • Youtube SEO.
marketing monitor

Keresőoptimalizálás (seo) elemei

SEO audit

A meglévő oldaladat elemzem és megmutatom neked gyengeségeit, aminek megoldásában is tudok segíteni neked, illetve vállalkozásodnak.

Technikai SEO

A folyamatosan fejlődő keresési rendszerek megfelelően felépített és tartalmilag is helytálló weboldalakat igényelnek. A technikai SEO – ebben nyújt segítséget.

Oldalon belüli (On page) SEO

A weboldalunk felületén “házon belül” való keresőoptimalizálási tevékenység: belső linkek, seozott tartalmak készítése.

Kulcsszókutatás

Ha eltanulod a kulcsszókutatás csínját-bínját, akkor talán örökre véget vethetsz az ihlettelenségnek, sőt olyan cikkeket írhatsz, amikre tényleg nagy igény van.

SEO szövegírás

A Google szabályai szerinti SEO szövegírás, megadott témában, szakmai kutatással, konkurencia elemzéssel, több ezer karakteres szövegek készítése.

Oldalon kívüli (Off-page) SEO

Olyan tevékenységre utal, amelyeket a webhelyünkön kívül hajtanak végre.

Linképítés

Linképítés egy olyan folyamat, amikor visszacsatolásokat kapsz más elismert vagy elismertebb oldalaktól, hogy jó a tartalmad.

Lokális SEO – a helyi szintű keresőoptimalizálás

Ma már arra is van lehetőség, hogy a vállalkozásod helyszínének a segítségével lokálisan érjük el a célpiacodat.

Kulcsszókutatás

Ha eltanulod a kulcsszókutatás csínját-bínját, akkor talán örökre véget vethetsz az ihlettelenségnek, sőt olyan cikkeket írhatsz, amikre tényleg nagy igény van.

Google eszközök

A Google által biztosított keresőoptimalizálási eszközök bemutatása a használatban, igény szerinti oktatása. Ilyen eszközök a Google Analytics, Google Search Console, Google Ads, Google Adsense.

Youtube SEO

A Google böngészője után a Youtube keresője büszkélkedik a legtöbb felhasználóval. Így hát nem mindegy milyen formában, milyen körítésben, milyen kulcsszavakkal használunk tartalmaink népszerűsítésére.

SEO karbantartás

Lehetőség van igényelni tőlem folyamatos vagy időszakos SEO karbantartást, aminek lényege, hogy igény szerint monitorozom a weboldaladat keresve a fellépő hibákat.

Keresőoptimalizálás (SEO) előnyei

Keresőoptimalizálás alapjai

Több oldallátogató / több ügyfél

Megfelelően felépített és tartalmilag is helytálló keresőoptimalizált weboldallal – organikusan is – elérhetjük a kívánt célcsoportot.

Hatalmas hirdetési összegeket spórolhatunk vele

Egy gyors weboldal és megfelelő kulcsszókutatás után felépített keresőoptimalizált weboldal tartalom segítségével a Google találati lista elejére is kerülhetünk.

Hosszú távú befektetés

A keresőoptimalizálás sikeressége legtöbb esetben nem az egyik napról a másikra történik, de segítségével hosszú távon a Google találati listája elejére kerülhetünk a saját témánkban. 

Keresőoptimalizálás (SEO) tanácsadás

A keresőoptimalizálás tanácsadás komplex szolgáltatásomat azon vállalkozásoknak (KKV) ajánlom, akik a Google találati listája első oldalára akarnak kerülni. További részletek a Keresőoptimalizálás tanácsadás oldalamon.

seo-diagram

További tudnivalók

A keresőoptimalizálás, amit sokan csak a mozaik szóként ismerik, mint SEO. Kibontva egy angol nyelvű fogalom Search Engine Optimization -t jelenti. A keresőóriás által felépített rendszer segítségével a Google böngésző felhasználói, leendő vagy meglévő ügyfeleink könnyedén tudnak ránk találni adott kulcsszavak alapján.

Egy megfelelően keresőoptimalizált weboldal segítségével akár 0 forint hirdetési költséggel is számtalan felhasználóhoz is eljuthatunk. Ehhez arra van szükségünk, hogy megfelelően építsük fel, optimalizáljuk honlapunkat.

Keresőoptimalizálás (seo) 2021 Ár

Minden esetben egyedi elbírálással történik az árajánlat megadása.

Ajánlatkérő űrlap

  Feliratkozom a Zöld hírlevélre, hogy értesüljek az akciókról, új szolgáltatásokról, eseményekről.

  Referenciák