Menu Close
zold marketing fenntarthatosag

Referencia munkáim

A referencia munkáim gyűjteménye többféle üzleti és civil szegmenst foglal magába, amiben megtalálható az online marketing, weboldal készítés, hírlevél készítés, keresőoptimalizáció (SEO), de még a kampánymenedzsment is.

Referencia munkáim gyűjteménye

t-shirts webshop

WEBSHOP: t-shirts.hu

A ruházati webshop elkészítését, tartalomfeltöltését, keresőoptimalizálását végeztem el.

precíz pontos mosógép szerelő

KKV szektor: PPMSZ.HU

Precíz Pontos Mosógép Szerelő honlapjának elkészítését végeztem el az ügyfél elvárásainak megfelelően 24 óra leforgása alatt.

JÖN Alapítvány logó

CIVIL szektor: jonalapitvany.hu

Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány környezetvédelmi szervezet honlapjának, arculatának, tartalmainak az elkészítését és karbantartását végeztem 2020 év végéig.

Hulladékvadász logó

HÍRPORTÁL: hulladekvadasz.hu

A hulladék témájú hírportálnak a felületeit és annak arculatát, keresőoptimalizálását és tartalomkészítését végeztem 2020 év végéig. Az oldal nézettségi adatai Google által hitelesítve elérték a havi 100 000 egyedi felhasználót is.

Háztartásom hulladék nélkül logó

BLOGGER: hulladeknelkul.hu

Tóth Andi, a Zero waste tanácsadó, a Háztartásom hulladék nélkül háziasszonya, a Dobd ki a szemtest című könyv írónőjének az egyedi blogoldalát készítettem el.

További referenciáim
Ezzel foglalkozom

Közösségi média menedzselés: Facebook, Instagram, Youtube, TikTok, mindezek mellett igény szerint a zöld marketing eszközeivel növelhetem a környezettudatos vásárlóid számát.

Weboldalra van szükséged? Ha igen, akkor akár 24 óra alatt elkészítem neked gyors és keresőoptimalizált weboldaladat.

A jó kulcsszavakkal a tartalmad is előrébb kerülhet a keresési találatok között és így többletköltség nélkül növelhető a weboldal látogatóinak a száma. Enélkül szinte láthatatlan vagy a keresőrendszerek számára. Segítek, hogy ebben is fejlődj.

Nincs időd, energiád több száz karakteres cikkek készítéséhez? Vállalom cikkek készítését, átszerkesztését és külső szerkesztői feladatokat ellátását és tanácsadást.

Ma már, ha nem vagy jelen a vállalkozásoddal a közösségi médiában, akkor az olyan mintha nem is léteznél. Segítek a közösségi média hálózatod felépítésében, karbantartásában. Területek: Instagram, Youtube, Tiktok, Facebook.

Hírlevél készítése, kezelése, illetve e-mail automatizmusok és e-mail kampányok kezelése.

WordPress alapú honlapod, több közösségi oldalad van, de nincs időd a menedzselésükre? Segítek!

Meglévő honlap elemzése, kiértékelése, hibák javítása, kulcsszókutatás.

A vállalkozás zöldítés az a fajta fenntarthatósági út, amit ma már nem csak a nagyvállalatoknak, hanem a kis- és középvállalkozóknak is kötelező meglépniük.

A környezetvédelmi tanácsadás komplex szolgáltatásomat azon vállalkozásoknak, intézményeknek ajánlom, akik fenntarthatóvá, környezetbaráttá szeretnék tenni működésüket.
Kérj tőlem ajánlatot

  Feliratkozom a Zöld hírlevélre, hogy értesüljek az akciókról, új szolgáltatásokról, eseményekről.

  Tudj meg rólam többet

  Szebenyi Péter Tv
  A legnézettebb tévécsatornákon rendszeresen szerepelek.

  Szebenyi Péter vagyok online marketing menedzsmenttel, weboldal készítéssel, keresőoptimalizálással és környezetvédelmi tanácsadással, vállalkozás zöldítéssel foglalkozom.

  Az utóbbi években hatalmas szakmai tudást szereztem az online marketing piacán, szervezetfejlesztésben, kampánystratégiák meghatározásában és mindemellett egy többszörösen díjazott környezetvédelmi szervezetet vezettem 2020 végéig, a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítványt, illetve környezetmérnök végzettséggel is rendelkezem.

  Miért éppen zöld marketing?

  Környezetvédelmi szakmai tapasztalataim segítségével elősegítem a vállalkozásod ökológiai fenntarthatóságának növelését, amit üzletileg is profitábilissá teszek, a zöld marketing eszközeivel növelve a környezettudatos vásárlóid számát.

  Kövesd figyelemmel a tevékenységem

  Zöld marketing Instagram

  Az Instagramon zöld marketinget érintő kiemelt eseményeket, érdekes híreket osztok meg fényképes és rövid videós formátumban, ahol egyedi szolgáltatásaim is helyet kapnak.

  Linkedin

  A LinkedIn a világ legnagyobb üzleti közösségi hálózata, ahonnan a zöld marketing hírei, eszközei sem hiányozhatnak. Kövesd figyelemmel.

  Facebook zöld

  Zöld marketing Facebook oldal

  A jó öreg Facebookon is jelen van a Zöld marketing. Nemcsak üzleti oldallal, hanem kis-és középesvállalkozóknak szóló üzleti csoporttal is.

  Pinterest Zöld

  Zöld marketing Pinterest

  Zöld marketing képes formában jelen van a Pinteresten. Minden kiemelt Zöld marketing blog cikk felkerül rá. Szerintem érdemes ezt is követned.