Menu Close

Karc Fm – Spájz műsorában a Zöld marketing

A Karc Fm – Spájz műsorában szerepeltem, ahol a műsorvezető, Csesznák Anikó kérdezett a zöld marketing lehetőségeiről és hiteles eszközeiről.

A műsor aktualitását az adta, hogy az állami Gazdaság-újraindítási Akcióterv részeként a cégek környezetbarát beruházásait támogató keretösszeg 20 milliárd forinttal emelkedett. Ezzel összességében 50 milliárd forintra bővült az a forrás, amit a kormány biztosít.

Karc Fm Spajz
Karc fm Spájz műsorában a Zöld marketing.

Emellett olyan kérdések is megválaszolásra kerültek, mint

  • Energiatakarékos izzók, kevesebb nyomtatás vagy szelektív hulladékgyűjtés: Ezek ezek a lépések, hogy egy vállalkozás zöldebb legyen?
  • Miért éri meg egy vállalkozásnak fenntarthatóan válnia?

A témával kapcsolatban a műsor vendége volt Bender Gábort, a Triarco Kft. – FirstClean környezetbarát irodatakarítással foglalkozó cégvezetőt is, aki elmondta mit is jelent egy cég számára a valódi zöldülés.

Karc Fm – Spájz online

A Karc Fm – Spájz teljes adása visszahallgatható az alábbi lejátszóra kattintva. A gazdasági akciótervről és a zöld marketingről szóló rész 23:25-től kezdődik.

További médiamegjelenésekért kattints a médiamegjelenések menüpontra, illetve a zöld marketing témájával kapcsolatban további részletek a zöld marketing üzleti blogon.