Menu Close

Seo audit tanfolyam: így sajátítsd el az alapokat

Seo audit tanfolyam alkalma kiváló lehetőség arra, hogy betekintést nyerj a keresőoptimalizáció világába és egyszerűen elsajátítsd az alapokat.

Több éve foglalkozom keresőoptimalizációval, amit még saját indíttatásból kezdtem el foglalkozni a környezetvédelem népszerűsítése miatt. A „Seo, a zöld szórólap” – című cikkemben bemutattam, hogy a keresőoptimalizáció nem csak a pénztárcánknak, hanem a környezetvédelemnek is kiváló eszköze. Használatával milliónyi fa kivágását előzhetjük meg.

A SEO egy igen jó eszköz ahhoz, hogy hosszú távon is elérhetőek maradjanak cikkeink, bejegyzéseink.

Többek között emiatt is minden online megjelent cikket, videót a keresőóriás által meghatározott irányelvek mentén szerkesztek: zöld online marketing alapja a keresőoptimalizáció.

A jó kulcsszavakkal a tartalmad is előrébb kerülhet a keresési találatok között és így többletköltség nélkül növelhető a weboldal látogatóinak a száma. Kiemelten fontos eszköznek tartom az online kommunikációban. Enélkül szinte láthatatlan vagy a keresőrendszerek számára. Segítek, hogy ebben is fejlődj.

Seo audit tanfolyam
Seo audit tanfolyam a Google böngészőjében.

Seo audit tanfolyam tematika:

 • Seo elmélet és alapok:
  Keresőoptimalizációval kapcsolatos „basic” információk ismertetése: mire való, milyen eszközökkel rendelkezik.
 • Célok meghatározása;
 • Kulcsszó-kutatás:
  Közösen felmérjük vállalkozásodnak, blogodnak konkurenciáit és azok erősségeit, gyengeségeit, amire kulcsszókutatási stratégiát készítünk.
 • Linképítés:
  Linképítési alapok ismertetése, eszközeinek bemutatása.
 • Google Webmaster:
  Ismertetem a keresőóriás legalább webeszközét, a saját oldalunk tulajdonviszonyának meghatározásától egészen a sitemap rendszerint.
 • Google Analytics:
  Bemutatom a böngészők királyának elemzőeszközének alapjait, fontos beállításait, követőkódtól egészen az értékek elemzéséig.

Tovább részletek „Tanfolyam” menüpontban az általam indított egyéni és csoportos tanfolyamokról.